Onlinekurs Introduktion till Lymfsystemet

999 kr

Introduktion till Lymfsystemet!
Passa på att lära dig mer om kroppens Lymfsystem i kursen “Introduktion till Lymfsystemet”. Ordinarie pris är 999 kr men fram till 2023-04-01 kostar den endast 699 kr. Utbildningen går du när som helst genom vår lärplattform.
Väljer du sedan att gå vidare och köpa Onlinkursen Lär dig utöva Lymfpromenad eller Certifierad Kursledare i Lymfpromenad inom ett halvår från att du köpt Inrtoduktionskursen i Lymfsystemet får du en rabattkod för att kunna dra av denna kurs i samband med köpet. Kontakta oss så får du en specifik Rabattkod som gäller endast för detta tillfälle.
Programmet är utformat av Camilla Rastas som är Leg. Arbetsterapeut, Medicinsk Lymfterapeut (KFÖ Földi Inst), Aut. Ergoterapeut samt Dipl. Lymfmassör.
Kategori:

Beskrivning

Introduktion till Lymfsystemet!
Vill Du lära Dig mer om kroppens Lymfsystem? För att riktigt kunna förstå hur kroppens Lymfsystem fungerar och kunna veta om det som är ditt problemområde är det viktigt att du börjar från grunden. Det gör man lättast genom att skaffa sig mer kunskap. Här får du ta del av en grundlig och professionell genomgång om kroppens Lymfsystem i kursen “Introduktion till Lymfsystemet”.
Ordinarie pris är 999 kr men fram till 2023-04-01 kostar den endast 699 kr. Rabattkoden går dock ej att kombinera med andra rabatter.
Summan dras sedan av om Du inom ett halvår efter denna Introduktionskurs mestämmer att du vill gå vidare och även köpa onlinekurserna “Lär dig utöva Lymfpromenad” samt eller väljer att utbilda dig till “Certifierad Kursledare Lymfpromenad”. Du får själv ta kontakt med oss innan köp så får du en speciell Rabattkod för detta ändamål. rabattkoden gäller endast vid just det köptillfället.
Programmet är utformat av Camilla Rastas som är Leg. Arbetsterapeut, Medicinsk Lymfterapeut (KFÖ Földi Inst), Aut. Ergoterapeut samt Dipl. Lymfmassör.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Onlinekurs Introduktion till Lymfsystemet”