Onlinekurs Certifierad Kursledare Lymfpromenad

18625 kr

Detta är en kurs som steg för steg lär dig hur du anordnar en lymfpromenad för dina kunder. Du får lära dig hela upplägget för själva lymfpromenaden, övning för övning, men även rekommenderat pris, kurslängd mm. Med andra ord är det allt du behöver för att snabbt komma igång.

Programmet är utformat av mig Camilla Rastas som är både Leg. Arbetsterapeut, Med. Lymfterapeut och Dipl. Lymfmassör.

Kategori:

Beskrivning

 

Vad trevligt att du är intresserad av att anordna lymfpromenad! Det är både ett enkelt, effektivt och roligt sätt att kunna hjälpa kunder att komma igång med sin träning, höja sin dimension på promenaden eller förbättra resultatet av befintlig träning och behandling, eller komma igång med att rensa ut slaggprodukter och stärka sitt immunförsvar oavsett träningsnivå. Lymfpromenad passar alla personer i alla åldrar och man kan starta när som helst.

Träningsprogrammet har uppskattats mycket av mina egna kunder. Men jag kan bara nå ett fåtal kunder som behöver hjälp och därför vill jag göra detta tillgängligt för fler genom att utbilda er i mitt koncept. Så att du direkt efter kursen & feedback kan hålla dina egna grupper i Lymfpromenad.

Som ett exempel från kursen visar vi övning nummer ett som är Änglavingar. Totalt innehåller Träningsarmbandet 35 stycken övningar som du gör i följd under en Lymfpromenad.

Jag har en mångårig erfarenhet som Leg. Arbetsterapeut och Med. Lymfterapeut samt Dipl. Lymfmassör och jag har under flera års tid tagit fram och testat detta koncept. Det finns nu som ett färdigt kurskoncept Online som ger både kunskap och inspiration.

 

       Citat från Kursdeltagare: “Nu har jag kursat lite, och måste bara säga att “Det här är min grej!” Precis vad jag letat efter utan att veta. Tack Camilla för att du gjort denna utbildning!”    

VAD GÖR DU IDAG?

 • Har du verksamhet inom Lymfmassage, Lymfterapi, Rehabilitering, Hälsovård, Friskvård?
 • Vill du utveckla och bredda ditt utbud?
 • Är du osäker på vad eller hur du ska gå tillväga för att utveckla ditt företag?
 • Har du funderat på att hålla gruppträning eller kurser men vet inte hur du ska göra eller komma igång? 
 • Vill du veta vilka övningar som ska vara med för att få flyt i programmet?
 • Vill du veta vilken musik som passar och hur man ska använda den? 
 • Vill du finna rätt inspiration? 

 

Om du går igenom webbkursen nu så har Du på några veckor fått alla verktyg du behöver för att starta egna grupper i Lymfpromenad. Du kan nå både fler kunder och öka dina inkomstmöjligheter. 

Du kommer att:

 • Kunna starta Lymfpromenadgrupper utomhus direkt efter genomförd kurs
 • Få lönsamhet och tryggare inkomst
 • Få den uppbackning du behöver – endel behöver mer tid än andra
 • Få tillräckligt mycket kunskap om Lymfsystemet för att hålla föredrag inför Lymfpromenad

 

Målet är kunskapsöverföring dvs att lära Dina kunder så pass mycket om Lymfpromenad att de ska kunna träna själva med hjälp av träningsarmbandet. 

 

Anmäl Dig nu!

Efter att du genomgått kursen får du 10% på inköpspriset av träningsarmbanden i Cerise serie med ordinarie pris 390kr/st inkl moms. 

 

I konceptet ingår inte rätt till att själv hålla grupp i Lymfpromenad som Webbkurs. Där ombeds du istället hänvisa kunder till ERGONOMICA – By the C:s webbkurser i Lymfpromenad Online då det är det som verksamheten bygger på och är ett uppbyggt affärskoncept.

“Detta med att ha träningsövningarna på armen – det är riktigt smart. Jag gillar verkligen det!”

 

KURSUPPLÄGG:

Tid: Torsdagar var annan vecka 19:30-20:30 (Valfritt deltagande när det passar dig)

Kursen fortsätter sedan genom dina självstudier och på Torsdagar finns våra Q/A-Möten genom Zoom där du deltar när du behöver stöd i din utbildning.

Du kommer att lära dig om , hur programmet för Lymfpromenader är uppbyggt och gå igenom del 1 dvs den Cerise framsidan av träningsarmbandet. Modul för information om Lymfsystemet startar dagen efter och det är bra att börja gå utbildningen online så snart som möjligt.

“Examination” 

Vi bokar en tid som passar då ni visar ert program och får feedback både av presentation och utförande. Du har nu fått ditt verktyg för att själv kunna genomföra och hålla grupp i Lymfpromenad.

 

Efter första kurstillfället: “Tycker det var jätteintressant och du är verkligen proffsig på ditt område och kunnig. Det blir roligt det här.”

MODULER  SOM INGÅR I KURSEN:

Modul 1 – Introduktion

Modul 2 – Presentera din Lymfpromenad

Modul 3 – Skapa Power Pointpresentation

Modul 4 – Träningsarmbandet

Modul 5 – Öppningsfas

Modul 6 – Skuldror Andning Fingrar

Modul 7 – Axlar Biceps Armbågar

Modul 8 – Bröstrygg Bål Skuldror Andning

Modul 9 Axlar Bröstkorg/muskler Skuldror

Modul 10 Avspänning – hela ryggen

Modul 11 Videos med sammanslagna övningar 1

Modul 12 Videos med sammanslagna övningar 2

Modul 13 – Målsättning & Mätning

Modul 14 Träningskompis

Modul 15 – Musik & rekvisita

Modul 16 Fortsättningsprogram, Community & Facebook

Modul 17 Priser, Kurslängd, Uppbyggnad

Modul 18 Skydd av Affärskoncept

 

Vid köp får du tillgång till det gedigna kursmaterialet online i hela 4 månader, så du har gott om tid att lära dig alla övningarna i lugn och ro och hinna Certifiera dig som Kursledare.

 

 

“Det märks att man jobbat med nacken och skuldrorna för det gör inte längre ont i nacken när jag vänder mig om i bilsätet för att backa”

 

Du kommer att lära Dig hur:

 • Du kan öka Dina inkomster och bredda Ditt koncept.
 • Hur Du håller en inspirerande träningsgrupp i Lymfpromenad.
 • Du kan öka deltagarnas förståelse för Lymfsystemet och vikten av att röra på sig.
 • Öka deltagarnas delaktighet i att förbättra sin hälsa och rehabilitering.

 

“Jag önskar att någon hade berättat för mig förut varför jag har en knöl nedanför nacken som utgör ett lymfstopp. Tack för att jag fått lära mig hur man får bort den”

FÖR VEM PASSAR LYMFPROMENAD?

Träningsprogrammet passar för personer med stillasittande arbete som har lätt att gå upp i vikt/samla vätska i kroppen, personer med eller utan ödem/lymfödem, personer som har svårt att få till träningstid i vardagen eller bara vill lägga till en dimension extra under sin Power Walk.

 

 

HUR GÖR MAN?

Gruppdeltagarna får först lyssna på ett föredrag och lära sig om om Lymfsystemet och får information om övningarna. Sedan om man deltar i en Lymfpromenadgrupp får man ett armband med övningarna i förkortad text. Armbandet har man på sig när man är ute och promenerar. Lymfpromenadprogrammet tränar överkropp och öppnar upp tömningsstationer för  lymfsystemet. Programmet blir dubbelt så effektivt då man utför det när man går tex under hundpromenaden. Men det passar även till sittande träning för den som har svårt att röra på benen.

 

“Faktiskt, jag kände redan på en gång hur spänningar släppte i nacke och axlar och det är väldig skillnad på sidorna (valkarna). Känner mig smidig och når bättre på ryggen!”

För frågor inför kursen går det bra att maila: info@ergonomica.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Onlinekurs Certifierad Kursledare Lymfpromenad”