Om Onlinekursen

Onlinekursen är till för dig som på distans vill lära dig utföra Lymfpromenad på egen hand. Kursen innehåller 15 moduler med pedagogiska videos som beskriver de 35 övningarna som man utför under sin Lymfpromenad.

I kursen ingår även 3st videos med föredrag om hur kroppens lymfsystem fungerar. Det är viktigt att förstå för att kunna tillgodogöra sig programmet med de olika övningarna.

Du får även tillgång till en Facebookgrupp för support & stöd där du kan ställa frågor även när kursen är avklarad.

Detta ingår i Onlinekursen

Vad trevligt att du är intresserad av att lära dig mer om lymfpromenad! Det är ett effektivt och roligt sätt att komma igång med sin träning och sin egenvård på. Du höjer nivån på den vanliga promenaden och utnyttjar tiden till att mer lika ett träningspass. Med lymfpromenad kan du förbättra resultatet av redan befintlig träning och behandling. Du kommer att rensa ut slaggprodukter och stärka ditt immunförsvar och få ett renare flöde inombords. Lymfpromenad passar alla personer i alla åldrar och man kan starta när som helst. När du köpt kursen så får du tillgång till vår lärplattform där du lär dig Lymfpromenad genom 15 moduler.

Lymfpromenadprogrammet har uppskattats mycket av mina kunder & patienter. Som fysisk behandlare kan jag bara nå ett visst antal personer så därför finns nu Lymfpromenad Online så att Du, direkt efter kursen, kan utföra dina egna Lymfpromenader.

I kursavgiften ingår Onlinekursens 15 moduler med föredrag om lymfsystemet, träningsvideos, måttabell och ett träningsarmband med alla 35 övningarna samlade. Kursavgiften betalar sig snabbt tex kostar en 90-minuters Lymfmassage/behandling 1.200 kr. Denna kursen har du tillgång till i 4månader. Du får grundläggande kunskap om Lymfsystemet för att förstå hur det fungerar. Kunskapen & träningsprogrammet har du sedan med dig forever då det nöts in under kursen. Du kan köpa och påbörja kursen den när som helst och du har tillgång till den dygnet runt. Du får även tillträäde till en Community där du kan ställa frågor när du behöver och någon av alla våra Certifierade Kursledare svarar ofta snabbt. Du kan även träffa andra kursdeltagare och deltaga i fysiska tillfällen hos de kursledare som håller öppna grupper.

Efter köp får du tillgång till kursen inom 24 timmar genom ett mail, och ditt träningsarmband sänder vi hem till din address som du uppger vid köp inom 8-10 dagar. Totalt innehåller Träningsarmbandet 35 övningar som du gör i en lymfologisk ordning. Och JA! Det är meningen att man utför alla övningarna gående även om du lär dig dem stående framför datorn. Träningsarmbandet har du som en guide för att komma ihåg alla de 35 övningarna som du lärt dig.

Så här ser armbanden ut och de finns i tre storlekar. Mät omkretsen på handleden och ange vid köp.

Learn more

Namnlos-design2

Efter kursen kommer Du att kunna utföra Lymfpromenaderna helt själv eller i grupp tillsammans med andra.

Learn more

Vad tränar du idag?

 • Har du kanske gått regelbundet på träning som dans, vattengympa eller annan träning?
  Har du kanske gått på Lymfmassage, Lymfterapi, Rehabilitering eller fått annan behandling via Hälsovård eller Friskvård?
 • Vill du utveckla och bredda dina träningsmöjligheter och lära dig mer om kroppen?
 • Vill du förstå mer om Lymfsystemet och veta hur aktivering av det kan öka ditt välbefinnande och stärka ditt immunförsvar?
 • Är du osäker på vad eller hur du ska gå tillväga för att kunna fortsätta träna och bibehålla din rörlighet?
 • Har du funderat på att delta i gruppträning men vet inte vad du ska välja eller komma igång?
 • Har Du hört talas om Lymfpromenad  men har ingen möjlighet att kunna delta på plats?
 • Vill du träna självständigt?
 • Vill du få inspiration?
 • Vill du minska i vätskevolym och minska dyngd och trötthetskänsla i kroppen?

Om du går igenom webbkursen nu så har Du på några veckor fått alla verktyg du behöver för att utföra Lymfpromenad själv. Du kan sedan välja att träna själv eller i en fysisk grupp.

Du kommer att:

 • Kunna utföra Lymfpromenader utomhus direkt efter genomförd kurs.
 • Få ökad rörlighet och få tillbaka rörelseglädjen
 • Få enkla förklaringar genom videos som du lätt kan träna på själv
 • Få mycket kunskap om Lymfsystemet för att förstå hur det fungerar och bli motiverad att utöva Lymfpromenad
 • Minska i volym om du följer rekommenderade övningar.

Målet med kursen är kunskapsöverföring dvs att lära Dig så pass mycket om Lymfpromenad att du ska kunna träna själv med hjälp av övningarna på träningsarmbandet.

Testimonials

Efter att jag deltagit i kursen har jag märkt en helt annan mjukhet och rörlighet i kroppen. Det stramar mindre och jag minskade förvånandsvärt snabbt i volym hela 8cm runt midjan och 1,5cm runt halsen. Jag är jättenöjd!

Vivianne
60år

Jag blev tipsad av en kompis som berättade om Lymfsystemet om att denna kurs gick att utföra själv Online. Jag har under flera år suttit mycket på grund av en ryggskada och samlat på mig enhel del vätska och onödig vikt i kroppen. Nu kan jag träna själv och har efter detta tom börjat tänka på att besöka ett gym. Lymfpromenaderna fick verkligen igång mig!

Jonas IT-konsult
45år

Vill du veta mer om Lymfpromenad?

Deltag i något av våra Webbinarier Online eller en Fysisk träff på Strandvägen 63b i STOCKHOLM där vi håller informationsmöten. Som på webben fast LIVE om du har möjlighet att komma. Varmt välkommen.