Lärplattformen

Category: Lärplattformen
Sök i din inkorg på ditt mailkonto och välj att söka på “alla objekt / mappar”. Sök efter ordet Lymfpromenad (utan “citationstecken”) så kommer du att hitta mailet med uppgifterna. Ibland hamnar mailet i mappen Skräppost ffa om du använder Hotmail, och ibland vid Gmail hamnar det under “Kampanjer”. Allt detta beror på det Spamfilter som din mailleverantör använder och tyvärr rensar de även bort företagsmail som man gärna vill få och hinna läsa men de finns ofta där om man söker enligt ovan. I samma Välkomstmail har du också den unika Zoomlänken till våra Zoom Q/A möten som sker varje veckan på Onsdagar 20.00 för Priivatpersoner och Torsdagar 20.00 för Kursledare om inget annat meddelats i Communitygruppen Lymfpromenad på Facebook.
Category: Lärplattformen

Om du har en Mac-dator håll in knappen “Command” och tryck på “-” tangenten tills det står “100%” som storlek. Om du har en dator med Windows håll inne knappen “CTRL” och tryck på “-” minusknappen de antalet gånger tills sidan ser normal ut i storlek. Om du gjort sidan alldeles för liten så kan du istället för att trycka på “-” trycka på ” ” plustangenten ihop med “Command” på Mac eller “CTRL” på Windows för att förstora sidan.

Category: Lärplattformen

Det är din epost-adress som är ditt användarnamn och sedan din epost-adress en gång till som lösenord. Använd den e-postaddressen som du angav när du köpte kursen.