Onlinekurs Lär dig utöva Lymfpromenad

3490 kr

Lymfpromenad minskar och förebygger trötthet & svullnad i kroppen. Aktiverar lymfsystemet & motverkar lymfödem. Använd din rabattkod!!

Vill du veta mer om hur kursen är upplagd innan köp? Anmäl dig då till ett GRATIS Webbinarium genom att klicka på länken här

Vill du utnyttja ditt Friskvårdsbidrag via din arbetsgivare? Då kan du klicka på länken här.

Du lär dig hur du gör Lymfpromenad Online för att sedan själv kunna utföra den under din promenad ute eller inomhus på gåband eller vibrationsplatta. Du får grundläggande information om hur Lymfsystemet fungerar för att förstå hur viktigt det är att hålla det aktivt sedan går vi igenom varje rörelse för sig. Allt du behöver för att snabbt komma igång med dina egna Lymfpromenader. Det ingår även ett träningsarmband som en påminnelse med alla rörelser för Lymfpromenad. När du köpt kursen får du via ett Välkomstmail:

 • Tillgång till vår lärplattform med kurs i hur du lär dig att utöva Lymfpromenad.
 • 15st utbildningsmoduler med 3st föredrag om lymfsystemets funktion och uppbyggnad.
 • Videos med 35st unika övningar att utföra i Lymfologisk ordning.
 • Ett personlig träningsarmband för att komma ihåg alla övningar
 • Tabell att föra in nödvändiga kroppsmått för att se resultat
 • Tillgång till Communitygrupp för Lymfpromenad med kursledare och övriga utövare
 • Möjlighet till Fysiska träffar med andra som utövar lymfpromenad
 • Avdrag på Kurs om du sedan själv vill utbilda dig till Certifierad Kursledare i Lymfpromenad
 • Garanterad ökad rörelseglädje samt pepp och stöd från Certifierade kursledare
 • Möjlighet att ställa frågor till Medicinsk Lymfterapeut

Lymfpromenad har uppmärksammats i senaste numret av Tidningen Hälsa (Nummer 5, 2021).

Citat från Kursdeltagare:

 • “Nu har jag kursat lite, och måste bara säga att “Det här är min grej!” Precis vad jag letat efter utan att veta. Tack Camilla för att du gjort denna utbildning!”
 • “Det märks att man jobbat med nacken och skuldrorna för det gör inte längre ont i nacken när jag vänder mig om i bilsätet för att backa.
 • “Gäddhänget försvann, ÄNTLIGEN!”
 • “Faktiskt, jag kände redan på en gång hur spänningar släppte i nacke och axlar och det är väldig skillnad på sidorna (valkarna). Känner mig smidig och når bättre på ryggen!”
 • “Jag önskar att någon hade berättat för mig förut varför jag har en knöl nedanför nacken som utgör ett lymfstopp. Tack för att jag fått lära mig hur man får bort den”
 • “Detta med att ha träningsövningarna på armen – det är riktigt smart. Jag gillar verkligen det!”
 • “Jag tycker det var jätteintressant och du är verkligen proffsig och kunnig på ditt område. Det blir roligt det här. ”
 • Efter fyra veckors träning med Lymfpromenad tre gånger i veckan minskade jag 5 cm över bröstkorgen (mått taget under brösten)
 • och 1,5 cm runt halsen. Fantastiskt mycket nöjd med slutresultatet.”

Nedan är ett exempel från Onlinekursen för övningen “Änglavingar”.

Beskrivning

Jag har en mångårig erfarenhet som Leg. Arbetsterapeut inom Neurologisk Rehabilitering, Primärvård & Hemrehab. Jag är utbildad Medicinsk Lymfterapeut i Kombinerad Fysikalisk Ödemterapi (KFÖ) via Földi Institutet i Tyskland. Jag är även Diplomerad Lymfmassör för både Människa & Hund samt utbildad inom Medicinsk Yoga.

Träningsprogrammet för lymfpromenad har uppskattats mycket av mina kunder & patienter. Som fysisk behandlare kan jag bara nå ett visst antal personer och därför har jag utvecklat Lymfpromenad Online så att Du, direkt efter kursen, kan utföra dina egna Lymfpromenader. 

Beställ nu!

 

Efter att du beställt kursen får du träningsarmbandet i Cerise serie. Priset för kursen för privatpersoner inklusive träningsarmband är nu under sommaren: 2.990 kr inkl moms ordinarie pris är 3.490kr. Inloggningsuppgifterna till kursen får du via e-post inom 24 timmar efter bekräftat köp. Då loggar Du in till lärplattformen som är separat från hemsidan. Väl inne på lärplattformen kan du Spara den som Favorit så att du lätt hittar dit när du vill träna. Du går alltså inte in via hemsidan Lymfpromenad.se för att logga in på onlinekursen – däremot finns god information under fliken Support om du skulle glömma bort hur man gjorde.

Vid köp är det viktigt att du mäter din handled, och anger omkrets i centimeter så att du kan få ditt personliga träningsarmband. När du lagt kursen i varukorgen och går till kassan. Du kan välja att antingen betala via Swish, PayPal (Kortbetalning) eller Payson (Kortbetalning, Faktura, Delbetalning)

“Detta med att ha träningsövningarna på armen – det är riktigt smart. Jag gillar verkligen det!”

 “Jag tycker det var jätteintressant och du är verkligen proffsig och kunnig på ditt område. Det blir roligt det här. “

Efter fyra veckors träning med Lymfpromenad tre gånger i veckan minskade jag 5 cm över bröstkorgen (mått taget under brösten) och 1,5 cm runt halsen. Fantastiskt mycket nöjd med slutresultatet.”

KURSMODULER:

Modul 1 – Introduktion
Modul 2 – Presentation av Lymfpromenad
Modul 3 – Föredrag med bilder
Modul 4 – Målsättning & mätning
Modul 5 – Träningsarmbandet
Modul 6 – Öppningsfas
Modul 7 – Skuldror Andning Fingrar
Modul 8 – Armar Biceps Armbågar
Modul 9  Videos med sammanslagna övningar 1
Modul 10 – Bröstrygg Bål Skuldror Andning
Modul 11  Axlar Bröstkorg/muskler Skuldror
Modul 12  Avspänning – hela ryggen
Modul 13  Videos med sammanslagna övningar 2
Modul 14 – Musik & utrustning
Modul 15 – Community på Facebook & fortsättning
Vid köp får du tillgång till det gedigna kursmaterialet online i hela 4 månader, så du har gott om tid att lära dig alla övningarna i lugn och ro.

“Det märks att man jobbat med nacken och skuldrorna för det gör inte längre ont i nacken när jag vänder mig om i bilsätet för att backa.”

  “Gäddhänget försvann, ÄNTLIGEN!”

“Jag önskar att någon hade berättat för mig förut varför jag har en knöl nedanför nacken som utgör ett lymfstopp. Tack för att jag fått lära mig hur man får bort den”

 

Du kommer att lära Dig hur:

 • Du får förståelse för för Lymfsystemet och vikten av att röra på dig.
 • Du blir mer delaktig i att förbättra din hälsa och rehabilitering.
 • Du integrerar din träning i vardagen.
 • Förbättrar resultaten av din befintliga träning & egenvård.
 • Ökar eller får tillbaka Din rörelseglädje i kroppen.

“Faktiskt, jag kände redan på en gång hur spänningar släppte i nacke och axlar och det är väldig skillnad på sidorna (valkarna). Känner mig smidig och når bättre på ryggen!”

För frågor inför kursen går det bra att maila: info@ergonomica.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Onlinekurs Lär dig utöva Lymfpromenad”