WorkShop om Lymfterapi 28:e Oktober 2023

700 kr

En halvdags Work Shop med medlemmar i Lymf Sverige om Lymfterapi och hur man aktiverar sitt lymfsystem för minskad volym och tyngdkänsla samt få ökad rörelseglädje.

Tid: 13-16:30 Plats: Strandvägen 63b Stockholm. Eftermiddagsfika ingår.

16 i lager

Artikelnr: 1001 Kategori:

Beskrivning

En halvdags Work Shop om Lymfterapi & Lymfpromenad. Ta del av information om vad du som medlem i Lymf Sverige kan få för medlemsförmåner hos ERGONOMICA på Strandvägen 63b i Stockholm – träffa andra medlemmar i föreningen för samtal och dela erfarenheter om vård och behandling och vad som fungerar bäst för just dig. Alla är vi unika men alltid kan vi lära av varandra. Lymf Sverige har blivit inbjudna till en halvdags WorkShop av Camilla Rastas som är både Medicinsk Lymfterapeut & Leg. Arbetsterapeut med lång erfarenhet inom rehabilitering. En innehållsrik dag med Lymfsystemet i fokus, fullspäckad med inspiration, metoder för att aktivera ditt lymfsystem och lättare integrera träningen i din vardag. Fika ingår. Du kommer även få en genomgång av öppningsceremonin och prova på träning med Lymfpromenad ute. Tag därför på dig bekväma kläder som tillåter rörelse med armarna. Rabatterat pris för medlemmar i Lymf Sverige. Antal platser 20st.

Tid: 13:00-16:30 Plats: Strandvägen 63b Eftermiddagsfika ingår. Förslag på Lunchrestaurang för dem som vill äta tillsammans innan är tex Restaurang Djurgårdsbron väldigt trevlig.