Rea!

WorkShop om Lymfpromenad 28:e April 2024

Det ursprungliga priset var: 360 kr.Det nuvarande priset är: 250 kr.

Lär dig hur du genom Lymfpromenad lättare kan aktivera ditt lymfsystem under promenaden. Ett unikt koncept för unika & praktiska människor! Det ska vara lätt, roligt och motiverande att träna då är det stor möjlighet att det blir en vana och snart ett resultat.

16 i lager

Artikelnr: 1001 Kategori:

Beskrivning

En Introduktionskurs i Lymfpromenad. Du får en genuin föreläsning på 1tim om kroppens unika Lymfsystem av Camilla Rastas som är både Medicinsk Lymfterapeut & Leg. Arbetsterapeut med lång erfarenhet inom rehabilitering. Det är även hon som är grundare av konceptet Lymfpromenad. Därefter går vi igenom delar av Lymfpromenadprogrammet på en sk prova-på och du får lära dig själva öppningsceremonin. Du kommer också lära dig vad en Lymfpromenad kan göra för nytta för din kropp så att Du lättare kan förstå och avgöra om detta skulle vara en träningsform som passar just för Dig. En träningform som passar de allra flesta och är lätt att integrera i sin vardag. Alla är vi unika och därför finns det utrymme för frågor och att träffa andra deltagare som kanske har liknande problem eller frågor som de vill ha svar på om sitt Lymfsystem och om Lymfpromenad.

En innehållsrik förmiddag med Lymfsystemet i fokus, fullspäckad med inspiration. Fika ingår. Du kommer även få en genomgång av öppningsceremonin och prova på träning med Lymfpromenad ute. Tag därför på dig bekväma kläder som tillåter rörelse med armar.

Vårens första Premiärföredrag i Stockholm! Rabatterat pris.

Tid: 10:00-11:30 Plats: Strandvägen 63b. Förmiddagsfika ingår.

Förslag på Lunchrestaurang för dem som vill äta lunch tillsammans efteråt är tex Restaurang Djurgårdsbron ett tips. Jättegott & trevligt!