Onlinekurs Lär dig utöva Lymfpromenad Privatpersoner

3490 kr

Lymfpromenaden är perfekt självhjälp vid lymfödem, men också för dig utan!

Läs mer om hur du kan nyttja friskvårdsbidrag genom din arbetsgivare här. Vi har även Kostnadsfria Webinarium, om du vill lära dig ännu mer om hur kursen är upplagd innan köp så kan du anmäla dig här


Du får lära dig online upplägget för lymfpromenaden, övning för övning, och få nyttig information om hur Lymfsystemet fungerar. Med andra ord är det allt du behöver för att snabbt komma igång och det ingår även ett träningsarmband för Lymfpromenad. När du köpt kursen så får du :

 • Tillgång till vår lärplattform med flera timmars utbildning i hur du lär dig att utöva Lymfpromenad genom 15 utbildningsmoduler. Du får lära dig 35 unika övningar i Lymfologisk ordning som aktiverar kroppens Lymfsystem.
 • Träningsarmband med 35-övningar i en Lymfologisk ordning.

Lymfpromenad har uppmärksammats i senaste numret av Tidningen Hälsa (Nummer 5, 2021).

Citat från Kursdeltagare:

 • “Nu har jag kursat lite, och måste bara säga att “Det här är min grej!” Precis vad jag letat efter utan att veta. Tack Camilla för att du gjort denna utbildning!”
 • “Det märks att man jobbat med nacken och skuldrorna för det gör inte längre ont i nacken när jag vänder mig om i bilsätet för att backa.
 • “Gäddhänget försvann, ÄNTLIGEN!”
 • “Faktiskt, jag kände redan på en gång hur spänningar släppte i nacke och axlar och det är väldig skillnad på sidorna (valkarna). Känner mig smidig och når bättre på ryggen!”
 • “Jag önskar att någon hade berättat för mig förut varför jag har en knöl nedanför nacken som utgör ett lymfstopp. Tack för att jag fått lära mig hur man får bort den”
 • “Detta med att ha träningsövningarna på armen – det är riktigt smart. Jag gillar verkligen det!”
 • “Jag tycker det var jätteintressant och du är verkligen proffsig och kunnig på ditt område. Det blir roligt det här. ”
 • Efter fyra veckors träning med Lymfpromenad tre gånger i veckan minskade jag 5 cm över bröstkorgen (mått taget under brösten)
 • och 1,5 cm runt halsen. Fantastiskt mycket nöjd med slutresultatet.”

Nedan är ett exempel från Onlinekursen för övningen “Änglavingar”.

Kategori:

Beskrivning

Läs mer om hur du kan nyttja friskvårdsbidrag genom din arbetsgivare här.

Vad trevligt att du är intresserad av att lära dig mer om lymfpromenad! Det är både ett enkelt, effektivt och roligt sätt att komma igång med sin träning, höja sin dimension på promenaden eller förbättra resultatet av befintlig träning och behandling, eller komma igång med att rensa ut slaggprodukter och stärka sitt immunförsvar oavsett träningsnivå. Lymfpromenad passar alla personer i alla åldrar och man kan starta när som helst. När du köpt kursen så får du tillgång till vår lärplattform där du lär dig Lymfpromenad genom 15 moduler. Se exempel nedan:

Jag har en mångårig erfarenhet som Leg. Arbetsterapeut inom Neurologisk Rehabilitering, Primärvård & Hemrehab. Jag är utbildad Med. Lymfterapeut i KFÖ Kombinerad Fysikalisk Ödemterapi via Földi Institutet i Tyskland. Dipl. Lymfmassör och utbildad inom Medicinsk Yoga. Träningsprogrammet har uppskattats mycket av mina kunder. Men jag kan bara nå ett fåtal personer och därför vill jag nu göra detta tillgängligt för fler genom att utbilda er i mitt koncept via webben. Så att du direkt efter kursen kan utföra dina egna Lymfpromenader. I Kursavgiften ingår ett träningsarmband, en onlineutbildning på 15 moduler. Kursavgiften betalar sig snabbt för dig, t ex en 90-minuters Lymfmassage som kostar oftast ca 1.100 kr inkl moms. Du kan köpa kursen när som helst och påbörja den.Efter köp får du tillgång till kursen inom 24 timmar genom ett E-mail, och ditt träningsarmband sänder vi hem till din address som du uppger vid köp inom en arbetsvecka. Som ett exempel från kursen visar vi övning nummer ett som är Änglavingar. Totalt innehåller Träningsarmbandet 35 övningar som du gör i en lymfologisk följd under en Lymfpromenad. Träningsarmbandet har du som en guide.

      Citat från Kursdeltagare: “Nu har jag kursat lite, och måste bara säga att “Det här är min grej!” Precis vad jag letat efter utan att veta. Tack Camilla för att du gjort denna utbildning!”    

 

Idag är det många som hållit sig isolerade hemma efter utbrottet av Coronapandemin vilket är både nödvändigt men fustrerade för många som är vana att gå ut och träffa folk. Sättet som Lymfpromenad är uppbyggt på gör att man både kan hålla sig i form, lära sig något nytt och ändå hålla social distansering.

VAD UTÖVAR DU FÖR TRÄNING IDAG?

 • Har du kanske gått regelbundet på träning som dans, vattengympa eller annan träning som innebär kontakt med andra i ett begränsat utrymme?
 • Har du kanske gått på Lymfmassage, Lymfterapi, Rehabilitering eller fått annan behandling via Hälsovård eller Friskvård?
 • Vill du utveckla och bredda dina träningsmöjligheter och lära dig mer om kroppen?
 • Vill du förstå mer om Lymfsystemet och veta hur aktivering av det kan öka ditt välbefinnande och stärka ditt immunförsvar?
 • Är du osäker på vad eller hur du ska gå tillväga för att kunna fortsätta träna och bibehålla din rörlighet?
 • Har du funderat på att delta i gruppträning men vet inte vad du ska välja eller komma igång? 
 • Har Du hört talas om Lymfpromenad  men har ingen möjlighet att kunna delta på plats?
 • Vill du kunna träna självständigt? 
 • Vill du finna rätt inspiration? 
 • Vill du minska i vätskevolym och minska dyngd och trötthetskänsla i kroppen på ett hälsosamt sätt?

Om du går igenom webbkursen nu så har Du på några veckor fått alla verktyg du behöver för att utföra Dina egna Lymfpromenader. Du kan både välja att träna själv och att träna i grupp med fysisk distansering.  Du kommer att:

 • Kunna utföra Lymfpromenader utomhus direkt efter genomförd kurs
 • Få ökad rörlighet och få tillbaka rörelseglädjen
 • Få enkla förklaringar genom videos som du lätt kan träna på själv
 • Få mycket kunskap om Lymfsystemet för att förstå hur det fungerar och bli motiverad att utöva Lymfpromenad
 • Minska i volym om du följer rekommenderade övningar.

Målet med kursen är kunskapsöverföring dvs att lära Dig så pass mycket om Lymfpromenad att du ska kunna träna själv med hjälp av övningarna på träningsarmbandet.   

Beställ nu!

Efter att du beställt kursen får du träningsarmbandet i Cerise serie. Priset för kursen för privatpersoner inklusive träningsarmband är 3.490 kr inkl moms. Inloggningsuppgifterna till kursen får du via E-post inom 24 timmar efter bekräftat köp.

Vid köp är det viktigt att du mäter din handled, och anger omkrets i centimeter. När du lagt kursen i varukorgen och går till kassan så kan du välja att antingen betala genom PayPal (Kortbetalning) eller PaySon (Kortbetalning, Faktura, Delbetalning)

“Detta med att ha träningsövningarna på armen – det är riktigt smart. Jag gillar verkligen det!”

 “Jag tycker det var jätteintressant och du är verkligen proffsig och kunnig på ditt område. Det blir roligt det här. “

Efter fyra veckors träning med Lymfpromenad tre gånger i veckan minskade jag 5 cm över bröstkorgen (mått taget under brösten) och 1,5 cm runt halsen. Fantastiskt mycket nöjd med slutresultatet.”

MODULER  SOM INGÅR I KURSEN:

Modul 1 – Introduktion
Modul 2 – Presentation av Lymfpromenad
Modul 3 – Föredrag med bilder
Modul 4 – Målsättning & mätning
Modul 5 – Träningsarmbandet
Modul 6 – Öppningsfas
Modul 7 – Skuldror Andning Fingrar
Modul 8 – Armar Biceps Armbågar
Modul 9  Videos med sammanslagna övningar 1
Modul 10 – Bröstrygg Bål Skuldror Andning
Modul 11  Axlar Bröstkorg/muskler Skuldror
Modul 12  Avspänning – hela ryggen
Modul 13  Videos med sammanslagna övningar 2
Modul 14 – Musik & utrustning
Modul 15 – Community på Facebook & fortsättning
Vid köp får du tillgång till det gedigna kursmaterialet online i hela 3 månader, så du har gott om tid att lära dig alla övningarna i lugn och ro.

“Det märks att man jobbat med nacken och skuldrorna för det gör inte längre ont i nacken när jag vänder mig om i bilsätet för att backa.”

  “Gäddhänget försvann, ÄNTLIGEN!”

 

Du kommer att lära Dig hur:

 • Du får förståelse för för Lymfsystemet och vikten av att röra på dig.
 • Du blir mer delaktig i att förbättra din hälsa och rehabilitering.
 • Du integrerar träning i vardagen.
 • Förbättrar resultaten av din befintliga träning & egenvård.
 • Ökar eller får tillbaka Din rörelseglädje i kroppen.

“Jag önskar att någon hade berättat för mig förut varför jag har en knöl nedanför nacken som utgör ett lymfstopp. Tack för att jag fått lära mig hur man får bort den”

FÖR VEM PASSAR LYMFPROMENAD?

Träningsprogrammet passar för personer med stillasittande arbete som har lätt att gå upp i vikt/samla vätska i kroppen, personer med eller utan ödem/lymfödem, personer som har svårt att få till träningstid i vardagen eller bara vill lägga till en dimension extra under sin Power Walk.

HUR GÖR MAN?

Du som deltagare får först lyssna på ett föredrag och lära dig om Lymfsystemet samt få information om övningarna. Armbandet som ingår i avgiften har man på sig när man är ute och promenerar. Lymfpromenadprogrammet tränar överkropp samt öppnar upp tömningsstationer för lymfsystemet. Programmet blir dubbelt så effektivt då man utför det när man går tex under hundpromenad. Det passar även till sittande träning för den som har svårt att röra på benen och ge sig ut i skog och mark.

“Faktiskt, jag kände redan på en gång hur spänningar släppte i nacke och axlar och det är väldig skillnad på sidorna (valkarna). Känner mig smidig och når bättre på ryggen!”

För frågor inför kursen går det bra att maila: info@ergonomica.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Onlinekurs Lär dig utöva Lymfpromenad Privatpersoner”